Mad ud af huset

Bestil mad ud af huset til dit næste arrangement

Hvis du skal bruge levering af lækker mad ud af huset, kan du bestille hos Vemb Slagterforretning til alle former for arrangementer, fester, fødselsdage eller andet. Hos Vemb Slagterforretning er det en del af vores identitet at levere mad ud af huset af høj kvalitet, og vi laver derfor alle retterne selv, og af gode, friske råvarer, så vi kan være sikre på, at vi leverer mad, der lever op til vores egne og vores kunders forventninger.

Vi tilbyder mange forskellige menuer, så du kan være sikker på at finde lige præcis den menu, der passer til dit selskab. Vi tilbyder forretter, hovedretter, desserter, brunch, tapas, børnemenuer, grillmenuer, pølsebord, ostebord, natmad og meget mere. Derfor er der noget til alle, og du kan være sikker på at servere vores mad ud af huset, som dine gæster kan lide.

Bestil mad ud af huset fra Vemb Slagterforretning

Vemb Slagterforretning er meget mere end en traditionel slagter. Som vores store menukort vidner om, er vi nytænkende, og vi har et stort repertoire indenfor traditionelle retter til mad ud af huset.

Som kunde er du altid velkommen til at komme med ønsker til din bestilling, så den lever op til dine krav og behov. Du kan også bestille nogle af vores spændende specialiteter, hvis du vil prøve noget nyt.

Vemb Slagterforretning er din lokale leverandør af mad ud af huset i Holstebro, Ringkøbing og Lemvig, når du vil have mad af høj kvalitet, leveret med god service og et smil.

Bestil mad ud af huset til dit næste selskab på telefon: 97 48 16 22.

Vores kunder elsker os

jan
jan
02/01/2022
Bestilte mad ud af huset til nytårsaften Afhentning var nem . Maden vi fik var fantastisk det var nemt at tilberede og der var rigeligt. Bliver ikke sidste gang jeg bestiller her fra. Kan klart anbefales
Helle Dyhr
Helle Dyhr
30/09/2021
Stegeben/steg/god ben. Jule maden er hjemme.
Bent Carlsen
Bent Carlsen
29/09/2021
Super ung slager, venlig og imødekommende god sylte.......
Finn Birch
Finn Birch
27/09/2020
En rigtig god betjening.