Catering

Bestil catering til din næste fest eller arrangement

Vemb Slagterforretning har siden 1987 været din lokale slagter i Holstebro, Lemvig og Ringkøbing området. Det er en del af vores DNA at lave mad og udskæringer af god kvalitet og af friske råvarer.

Hos Vemb slagterforretning har du mulighed for at bestille catering til din næste fest eller til diverse forskellige arrangementer. Vi har i mange år leveret catering til større fester, og vi kan også levere til dit næste selskab.

Vores catering er altid hjemmelavet og af høj kvalitet, så du er garanteret god mad til dine gæster.
Vi anbefaler altid, at du bestiller din catering i god tid, gerne så snart du kender datoen og antallet af gæster. Særligt, hvis du bestiller op til en højtid, anbefaler vi, at du er ude i god tid. 

Det kan du vælge til menuen

Vores dygtige kokke og slagtere står klar til at lave en række forskellige lækre menuer til catering. Vi laver alle retter på vores hjemmeside som catering, og vi laver pattegris hele året med diverse lækkert tilbehør. Vores eneste krav til catering er, at du som minimum bestiller til 8 personer, og maks. 600 personer, så leverer vi maden mod et leveringsgebyr og med et smil. Bestiller du til under 8 personer, for eksempel vores tapas, som vi laver helt ned til to personer eller vores smørrebrød, er du velkommen til at komme og hente din mad i vores forretning i Vemb.

Hvis du ønsker at servere en lækker cateringmenu til dit næste arrangement, fest eller større selskab, kan du nemt og hurtigt bestille med det samme hos Vemb Slagterforretning på telefon: 97 48 16 22.

Vores kunder elsker os

Ewald Skov Jensen
Ewald Skov Jensen
2022-11-21
Forret (laks). Hovedret (oksemørbrad). En pakkeløsning, hvor vi fik 2 retter til 20 personer. Bestillingsprocessen var smidig. Levering til døren. Lone var en del af pakken, og anrettede, serverede og servicerede os. Super fest-mads-løsning til en fornuftig pris.
jan
jan
2022-01-02
Bestilte mad ud af huset til nytårsaften Afhentning var nem . Maden vi fik var fantastisk det var nemt at tilberede og der var rigeligt. Bliver ikke sidste gang jeg bestiller her fra. Kan klart anbefales
Helle Dyhr
Helle Dyhr
2021-09-30
Stegeben/steg/god ben. Jule maden er hjemme.
Bent Carlsen
Bent Carlsen
2021-09-29
Super ung slager, venlig og imødekommende god sylte.......
Finn Birch
Finn Birch
2020-09-27
En rigtig god betjening.
Richard Nielsen
Richard Nielsen
2020-06-04
Jeg tror, at jeg var der på en uheldig dag. Frikadellen var sej og smagløs (udover SALT), til gengæld var ølpølserne helt fantastiske. Det hører ikke til i den billige ende, medmindre man benytter sig af deres i øvrigt ret gode tilbud. 60 kroner for et lille stykke jomfrumette spegepølse er for meget. Til gengæld kan man godt forstå, at den er populær. Kommer jeg forbi vil jeg prøve igen, men ikke noget jeg vil køre efter igen.