Jule- og nytårsmenu

Bestil maden til julefrokosten udefra

Snart er det igen sæson for julefrokoster, og det betyder god mad og godt selskab. Julemad er dog ofte en krævende affære, der kræver planlægning og rigtig meget tid. Derudover er der en masse praktisk ved at planlægge og afholde en julefrokost.

Derfor kan det være en god og simpel løsning at slippe for madlavningen ved at bestille maden til julefrokosten på forhånd. Så kan du nyde dagene op til, og du kan slappe af i selskabet uden at stresse over maden. Vi gør det nemt at servere menuen, vi leverer nemlig de varme retter, mens de er lune, så det eneste du skal stå for, er at varme sovsen.

Bestil en færdig menu eller sammensæt din egen

Vemb Slagterforretning har gjort det nemt for dig at bestille en julefrokost – Vi har sammensat tre forskellige menuer, der passer til en traditionel julefrokost i tre forskellige prislejer. Hvis dette ikke lige falder i din smag, har du også mulighed for at sammensætte din egen julefrokostmenu, hvor du kan blande varme og kolde retter, som det passer til din smag og dit selskab.

Hvis du ikke er så meget til den traditionelle julefrokost, kan du nu også få en helstegt pattegris med alt tilbehør, så din julefrokost bliver præcis, som du vil have den.

Vi anbefaler, at du bestiller din julefrokost i god tid, da sæsonen er travl. Holder du først julefrokost i januar, kan vi også levere julemenuen ind i det nye år. Bestil din julefrokostcatering hos Vemb Slagterforretning på telefon: 97 48 16 22.

Det oplagte valg til levering af julefrokosten

Vemb Slagterforretning er det oplagte valg til levering af julefrokostmenuen i Holstebro, Ringkøbing, Lemvig og omegn. Vi er en stolt slagterbutik, der siden 1987 har lavet mad af høj kvalitet fra bunden.
Vi laver primært mad ud af huset, men har også altid et spændende udvalg af hjemmelavede specialiteter i forretningen. 

Kontakt Vemb Slagterforretning i dag på telefon: 97481622 eller på vores mail: info@vemb-slagterforretning.dk og hør mere om mulighederne for mad ud af huset til julefrokosten eller ring og bestil menuen med det samme.

Vores kunder elsker os

Ewald Skov Jensen
Ewald Skov Jensen
2022-11-21
Forret (laks). Hovedret (oksemørbrad). En pakkeløsning, hvor vi fik 2 retter til 20 personer. Bestillingsprocessen var smidig. Levering til døren. Lone var en del af pakken, og anrettede, serverede og servicerede os. Super fest-mads-løsning til en fornuftig pris.
jan
jan
2022-01-02
Bestilte mad ud af huset til nytårsaften Afhentning var nem . Maden vi fik var fantastisk det var nemt at tilberede og der var rigeligt. Bliver ikke sidste gang jeg bestiller her fra. Kan klart anbefales
Helle Dyhr
Helle Dyhr
2021-09-30
Stegeben/steg/god ben. Jule maden er hjemme.
Bent Carlsen
Bent Carlsen
2021-09-29
Super ung slager, venlig og imødekommende god sylte.......
Finn Birch
Finn Birch
2020-09-27
En rigtig god betjening.
Richard Nielsen
Richard Nielsen
2020-06-04
Jeg tror, at jeg var der på en uheldig dag. Frikadellen var sej og smagløs (udover SALT), til gengæld var ølpølserne helt fantastiske. Det hører ikke til i den billige ende, medmindre man benytter sig af deres i øvrigt ret gode tilbud. 60 kroner for et lille stykke jomfrumette spegepølse er for meget. Til gengæld kan man godt forstå, at den er populær. Kommer jeg forbi vil jeg prøve igen, men ikke noget jeg vil køre efter igen.